Дамски Чанти

Ако има нещо за дамите, което е едновременно аксесоар и необходимост, това са дамски чанти. Жените притежават много неща, които трябва да носят със себе си по всяко време - портмоне, гримове, кърпички, други аксесоари, телефон и какво ли още не. Чантата е с тях на работа, на кафе, в парка, в ресторанта и на всяко друго възможно място.

Всичко започва именно от там - нуждата за пренасяне на вещи. Както от мъже, така и от жени. Не минава дълго време преди нежната част от човечеството да се привърже към торбите. На първо място те започват да подбират чантата си, така че тя да се съчетава с облеклото им.

С времето започват да се налагат различни видове:

Дамски чанти през рамо - най-популярната опция, няма жена, която да не притежава такъв тип. Идват с една или две презрамки. Могат да са изработени както от кожа, така и от плат. Външният им вид зависи от закопчалките, циповете, кройката, дори самите шевове. С нея могат да се носят много неща, без те да тежат толкова много.

Дамски ръчни чанти - както името сочи, те се носят в ръката, а не на рамо. По-подходящи са за официално или полуофициално облекло. Биват по-малко популярни, защото при носенето им винаги едната ръка е заета. Те обаче са по-стилни, което ги налага при някои обществени събития - вечери, приеми, коктейли, партита.

Дамски чанти тип торба - притежават презрамка със средна дължина. Могат да се носят на рамо, могат да се носят и в ръка. Много актуални са сред по-младите. В доста от случаите са направени от меки материали, по-леки са  и предлагат най-много място за съхранение и пренасяне на вещи.

Дамски чантички - най-добрите, когато ще носите ограничено количество вещи. Характерно за тях е, че са с най-много стил и могат да бъдат доста екстравагантни. Побират само най-необходимото, но приковават всички погледи. Често по тях има камъчета, цветя, панделки и прочие. Имат нежна презрамка, но обикновено се държат в ръка.

Дамски раници - най-добрата чанта за ежедневието. Може да се носи всякак, според размера може да побере наистина много. Според броя на джобовете и отделенията, може да бъде идеална раница за нуждите на всяка дама - независимо от професията и начина на живот. Разбира се, те не са подходящи за по-формална обстановка.

Vixbg.com предлага гама от модели във всички категории. Може да намерите чанта в любимия си цвят и с нужния размер. Много интересни са чантичките с ратан. Друг голям хит са вариантите с метални презрамки и синджири. Има модели, при които е поставен допълнителен акцент чрез декорация, има и по-изчистени такива.

Най-хубавото? Няма нужда да харчите голяма сума пари. Ние много добре знаем, че едно момиче има нужда от няколко чанти. За това предлаганите от нас продукти са на достъпна за всички цена. Какво повече му трябва на човек?